Free Joomla Modules

Agenda

There are no up-coming events

Probleem Melden

buitenbeter device

politie logoInformatie Politie

Het industrieterrein de Horsel maakt deel uit van het basisteam Brunssum/Landgraaf ( incl. Nuth en Voerendaal). De gebiedsverantwoordelijke wijkbrigadiers zijn Marcus Fijneman en Hub Nuij.

Bereikbaarheid Politie:

Bezoekadres:
Prins Hendriklaan 237
6443 AD Brunssum
Postadres:
Postbus 1230
6201 BE Maastricht
Telefonisch:
Politie met spoed 112
Politie zonder spoed 0900-8844

Aanlooppunt gemeentehuis Nuth:
Het aanlooppunt is niet bedoeld voor het doen van aangifte, doch moet gezien moet worden als een moment om in persoonlijk contact te komen met de politie (wijkagent).

De Weverplein 1 , Nuth
Openingstijden aanlooppunt:
Maandag van 13:30 tot 16:30 uur - donderdag van 17:00 tot 19:00 uur

De wijkbrigadiers zijn Marcus Fijneman en Hub Nuij, bereikbaar op tel. 0900-8844 of

Aangifte:

Het doen van aangifte is belangrijk daar de politie alleen onderzoek kan en mag doen nadat er aangifte is gedaan. Bij een inbraak door middel van braak in/uit bedrijf moet U altijd contact opnemen met de politie en zal ter plaatse de aangifte worden opgenomen. Voor geringere strafbare feiten, bijv. vernieling, kan men direct via internet aangifte doen.

Persoonlijk:

Dit mag in principe op elk bureau in Limburg-Zuid. De mogelijkheid bestaat om via het landelijk politienummer 0900-8844 een afspraak te maken.

Telefonische aangifte:

Bel 0900-8844 (lokaal tarief) om aangifte te doen. Er wordt dan een afspraak met U gemaakt voor een later tijdstip waarop U door de politie wordt teruggebeld om uw aangifte definitief te maken.

Internetaangifte:

Via de website van de politie: www.politie.nl bestaat de mogelijkheid om aangifte te doen via het internet. Op deze site ziet U in hoeverre het feit, waarvoor U aangifte wilt doen, geschikt is voor internetaangifte. Het internetprogramma begeleidt U door uw aangifte. Gemakkelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
Randvoorwaarden: Er mag geen sprake zijn van geweld of van een bekende dader. Ook wanneer er sporen zijn van een dader moet er persoonlijk aangifte worden gedaan.

Uiteraard blijft altijd de mogelijkheid om bij U in het bedrijf een aangifte op te nemen door de dienstdoende politie-patrouille of de gebiedsverantwoordelijke wijkbrigadier.

Meld Misdaad Anoniem: www.meldmisdaadanoniem.nl

Wat is M.?

Jij kent de dader en de dader kent jou ook?
Bel M. 0800-7000 en meld misdaad anoniem.
Veilig bellen
M. is de meldlijn waar je anoniem informatie kunt geven over ernstige misdrijven. M. is voor mensen die niet durven te melden bij de politie. Bijvoorbeeld uit angst voor wraak of confrontatie met de dader. Bellen naar M. is dan een goed en veilig alternatief. Je blijft immers anoniem. Er is geen reden meer om niet te melden. Ga naar de politie, kan dat niet, bel dan naar M.!
M. is gratis, 7 dagen per week open, van 08:00 uur tot 24:00 uur en de telefonisten spreken ook Engels, Duits en Arabisch. Het is geen politielijn, het is dus ook niet mogelijk om via M. aangifte te doen.